Succesvolle Verhalenavond!

Vrijdag 18 november kwamen ruim 200 bezoekers naar de Verhalenavond in De Ikker. De vier vertellers waren er helemaal klaar voor om hun verhaal met de luisteraars te delen. En zangeres Baukje maakte er een prachtig geheel van.

Jelle van der Woude over zijn nieuwe Zorgbakkerij BakRyk. Maar vooral wat zijn drive was en is om mensen met een beperking de kans te bieden om echt aan het werk te gaan. Een verhaal uit het hart.

Angrie Zeilstra vertelde op ontroerende wijze over het verlies van haar partner. Hoe pak je daarna de draad weer op en neem je de hobbels die er elke dag zijn.

Trude Postma, mem van vier kinderen, vertelde hoe het is om één van haar kinderen te verliezen. En hoe ze de passie voor muziek weer oppakte in het Nij Talintorkest.

Leo Groen vertelde hoe hij de boekwinkel van Doevendans tot een energie neutrale woning maakte. Hij liet materialen zien die hij had gebruikt om de woning te isoleren. Het verhaal zet ons tot nadenken!

Baukje de Graaf zong onder begeleiding van Oebele Kooy op piano, de sterren van de hemel. Baukje maakte een prachtige verbinding tussen de verhalen en bezorgde ons soms kippenvel.

Namens de organisatie van Verhalenavond 2022 Burgum nogmaals dank aan Jelle, Angrie, Trude, Leo en Baukje voor de fantastische invulling van de Verhalenavond. Dick Rusticus en Tineke Woudwijk bedankt voor het verzorgen van beeld en geluid.

Tot volgend jaar!