De Foarikker is een ontmoetingsplek voor onze jeugd, tieners en jongeren. Anneke van der Kooi is onze jongerenwerker, ze is bereikbaar via E a.vdkooi@pgburgum.nl

Wat is er te doen in de Foarikker?

Oppas voor kinderen tot 4 jaar
Kom jij zondags ook bij de oppas in zaal 6? Je bent tien minuten voor de dienst welkom terwijl heit en mem naar de kerkdienst gaan. Tijdens de collecte mag heit of mem je ophalen om samen de zegen te ontvangen.

Wel elke keer zaterdags voor 18.00 uur even opgeven via zondagskind@pgburgum.nl

Zondagskind!
Kom jij ook bij Zondagskind! luisteren naar verhalen uit de bijbel, spelletjes doen of knutselen? Ook is er net als in de kerk een collecte.  Eerst kun je met je ouders naar de kerk gaan en daarna ga je met de leiding van Zondagskind! naar de Foarikker. Je bent ook meteen vanaf  9.15 uur welkom in de Foarikker. We stoppen om 10.45 uur.

De 1ste zondag van de maand is er speciale aandacht voor de kinderen en ben je welkom in De Ikker of Kruiskerk!

De 2de, 3de en 4de zondag van de maand hebben de kinderen een eigen programma van 9.45 tot 10.45 uur in de Foarikker en De Stryp.

Is er een 5de zondag in de maand, dan is er een activiteit op locatie ergens in Burgum.

Ch@t
Binnenkort volgt de tekst

Rock Solid
Gezellig op vrijdagavond jouw vrienden ontmoeten?… dat kan bij Rock Solid. We werken met een thema over geloof en dingen die jou bezig houden, zoals vriendschap, milieu en andere culturen. We doen grappige spellen, maken filmpjes en hebben leuke gesprekken. Na afloop kun je even chillen, muziek luisteren en dansen met Just Dance. Natuurlijk krijg je ook wat drinken met wat lekkers erbij, de kosten zijn 50 cent.