Geven/bijdragen en de Appostel app!

Een nieuw menu-item in de rode menubalk:

Geven/bijdragen

De wijziging in de menustructuur heeft als doel om gemakkelijker en handiger digitaal een gift over te maken voor een collecte of ander specifiek doel.

In onderstaande bijdrage – wordt aangegeven hoe dit – op drie manieren – veilig kan!

De gever geeft bijvoorbeeld duidelijk aan voor wélke diaconiecollecte de bijdrage bestemd is én de datum van die collecte.

Appostel

Nieuw is het gebruik van de Appostel-app. Met deze app kun je op eenvoudige wijze collectegeld overmaken voor lokale en landelijke doelen. Je kunt opwaarderen met een tegoed, dat is handig en gaat nog sneller. De historie van alle collectebijdragen is steeds beschikbaar, handig voor de belastingaangifte!

Een nauwkeurig stappenplan om de app te installeren en te gebruiken staat in ’t rolmenu onder Geven/bijdragen.

QR-codes

Op de website kan direct via de QR-codes een bijdrage worden gegeven en je wordt direct doorgeleid naar een betaalpagina.

In het rolmenu onder Geven/bijdragen staan bovenaan acht collectedoelen met een eigen QR-code van de Protestantse Gemeente Burgum:

  • Diaconie
  • Kerk
  • Voorjaarscollecte
  • Solidariteitskas
  • Eindejaarscollecte
  • ZWOE
  • Verjaardagsfonds
  • 40-dagenprojecten 2022

Drie mogelijkheden om uw collectegift digitaal overmaken. Hoe gaat dat?

1. Via uw smartphone, tablet of computer doneert u de collectegift via een overboeking naar het rekeningnummer van de Diaconie of Kerk. Een normale procedure waarvoor verder geen toelichting nodig is.

2. Gift overmaken, maar nu via een QR-code waarmee u sneller, eenvoudig, veilig en automatisch verbonden wordt met het rekeningnummer van Diaconie of Kerk.    Het enige wat u hierbij nodig hebt, is een QR-scanner op uw smartphone of tablet of een bank-app. De afzonderlijke QR-codes voor donaties aan Diaconie en Kerk staan hieronder. U kunt na het scannen zelf het bedrag bepalen.

Collecte Diaconie

Collecte Kerk

 

 

 

 

 

 

 

3. Nog eenvoudiger doneert u een collectegift via de collecte app APPOSTEL

Nadat u eenmalig de app APPOSTEL op uw telefoon, tablet of computer hebt geïnstalleerd, doneert u via deze app snel en simpel een collectegift naar Diaconie of Kerk van de Protestantse Gemeente Burgum. Hoe u de app APPOSTEL kunt downloaden, installeren en gebruiken, leest u hier Uitleg Appostel-app

Vragen?

Mail naar E IT-beheer@pgburgum.nl of met de Diaconie via E diaconie@pgburgum.nl