‘Waar droom jij van?’ Prachtige dromen, lees ze hier!
 • Ik droom van een kerk die een veilige plek biedt in de samenleving. Die dagelijks open is en waar men binnen kan lopen voor een praatje, bakje koffie, spelletje of waar samen gegeten kan worden. Een plek waar iedereen zich welkom en gehoord voelt.
 • Mijn droom is dat we ondanks de maatschappelijke onrust met elkaar in gesprek blijven en elkaar met mildheid en geduld behandelen. Bovenal dat we elkaar met respect behandelen.
 • Ik dream der fan dat ik myn bern werom sjoch at ik net mear op dizze wrâld bin. Ik mis se noch eltse dei. Der giet gjin oere foarby dat ik net oan se tink.
 • Ik droom in deze heetgebakerde tijden van een beetje meer geduld met en ruimte voor elkaar.
 • Mijn droom is om dankbaarheid door te geven. Bewust zijn van gezondheid en welzijn. Graag zou ik dat zelf in de vorm van kunst uit willen beelden. Bijvoorbeeld in de maand oktober. Pink Ribbon. Aandacht voor borstkanker. Dromer en doener!
 • Ik droom van een kerkelijke gemeente waar saamhorigheid, verbinding, respect en verdieping de leidende aspecten zijn en waar we altijd met elkaar in gesprek blijven.
 • De denker en doener in mij komen samen in de mijmerende dromer in mij. Wegdromen in de dagelijkse natuurwandeling. De rijkdom beseffen die zo dichtbij is in de natuur. Een spin in z’n dauwdruppel-web. De koe die me goedemorgen zegt. De vogels die over het water scheren of hun hoogste lied zingen. Tijdens het denken, doen en dromen ontstaan de mooiste ideeën!

Wij zaten als gezin voor de online kerkdienst en dit zijn onze domen

 • Heel veel lego
 • Heel veel gezelligheid
 • En nog heel veel duckies
 • Mijn droom is dat alle mensen innerlijke rust krijgen en in vrede met elkaar kunnen samenleven in een wereld waar ze verantwoord mee omgaan.
 • 3 TV’s