Update coronamaatregelen kerkdiensten januari 2022!

In de persconferentie van 14 januari zijn er weer een aantal versoepelingen afgekondigd. Vanuit de Protestantse Kerk Nederland is er een advies uitgebracht en dit is besproken in de kernkerkenraad.
Voor de komende weken geldt:

  • Zondag 23 januari – online-viering – bevestiging ambtsdragers. De te bevestigen ambtsdragers  kunnen familie uitnodigen om aanwezig te zijn.
  • Zondag 30 januari: de ochtenddienst wordt mogelijk een fysieke kerkdienst. Uiteraard met 1,5 meter afstand en vooraf aanmelden. Het exacte aantal gemeenteleden is afhankelijk van de volgende persconferentie. Volgende week meer nieuws hierover.
  • Zondag 30 januari: de avonddienst vervalt. Deze dienst zou in het teken staan van een jubileum concert van de kleine cantorij. De cantorij heeft aangegeven dat dit jubileum later in het voorjaar plaatsvindt.