Adventsproject: ‘het goede nieuws’ start zondag 29 november. Hieronder lees je wat je thuis kunt doen. Download hier de wikkels voor de adventslichtjes. wikkels adventslichtjes

Adventsproject: Het goede nieuws

Op 29 november begint de adventsperiode, de tijd dat we toeleven naar kerst, en we het feest van Jezus’ komst naar deze wereld vieren. Omdat er max. 30 personen de kerkdiensten mogen bijwonen, kunnen we thuis toch samen iets doen. In de bijlage staan vier wikkels met afbeeldingen van de posters die bij het adventsproject horen. Deze posters laten we elke zondag in de kerk zien en wordt het kaarsengedicht voorgelezen. Knip de wikkels uit en plak deze elk rond een glazen potje en doe in elk potje een waxinelichtje. Elke adventszondag steek je het lichtje aan. We maken zo thuis ons eigen adventshoekje. Je kunt ook gratis een adventskalender bestellen. Informatie vind je hieronder.  Eén bestelling per persoon. https://formulier.bijbelgenootschap.nl/adventskalender2020-website of via https://petrus.protestantsekerk.nl/adventskalender/