Vorming en Toerusting

Vorming en Toerusting: wat houdt dat eigenlijk in?
Vorming heeft te maken met het in gang zetten van een leerproces en persoonlijke verrijking. Bij toerusting gaat het om gerichte bagage om beter in staat te zijn bepaalde taken uit te voeren.
In beide gevallen gaat het er vooral om elkaar op een ongedwongen manier te ontmoeten en elkaar nader te leren kennen.
Ook wij hebben in onze tijd behoefte aan houvast en ook voor ons bestaan er fundamentele vragen als: Waar kom ik vandaan? Waarom ben ik hier op aarde? Waar ga ik naar toe?

Daarom is het belangrijk dat er ruimte is om met elkaar in contact te komen, te spreken en van gedachten te wisselen. 

 

Met veel plezier heeft de werkgroep dit jaar gewerkt aan het samenstellen van het programma voor het seizoen 2015/2016. We hebben opnieuw geprobeerd om een grote verscheidenheid aan onderwerpen en vormen aan te brengen in het programma. We hopen dat er op deze manier voor elk wat wils is in een breed programma.

U / Jij bent van harte uitgenodigd een of meerdere activiteiten te bij te wonen.

Namens de werkgroep Vorming en Toerusting,

Pia Bergsma

Op www.kerkplein-burgum.nl vindt u een aanmeldingsformulier en een bladzijde als geheugensteuntje voor uzelf. Wilt u zich vóór 25 september aanmelden voor de cursussen? Let u daarbij wel op de eerste cursus, in oktober start en wilt u, indien mogelijk, zich daar eerder voor opgeven? U kunt zich telefonisch, per e-mail of d.m.v. het aanmeldingsformulier aanmelden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De activiteiten staan vermeld in de agenda van deze website.