Het verjaardagsfonds

Enkele dagen na uw verjaardag wordt een persoonlijke brief bij u bezorgd, waarin wij u allereerst van harte feliciteren met uw verjaardag en u als gemeentelid om een gift vragen. Door ons werk met een gift te steunen, maakt u het mogelijk dat onze ouderen en zieken een attentie namens de gemeente ontvangen.

Bij wie en wanneer worden de attenties bezorgd?

  • Fruitbakje:
    Door wijkouderlingen / wijkdames zal een fruitmand bezorgd worden bij zieke gemeenteleden tot 80 jaar, voorover dit bekend is bij het wijkteam. 
  • Paasattenties
    Met Pasen wordt er een bloemetje gebracht bij gemeenteleden van 80 jaar en ouder. Ook deze zullen op de zondag voor Pasen of de week daarna bij de gemeenteleden worden bezorgd. 

Voor de eventueel resterende gelden aan het eind van het jaar wordt in overleg met de Diaconie een goede bestemming gezocht. 

Wat wordt tevens vanuit het verjaardagsfonds bekostigd:

Het werk van het verjaardagsfonds wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal vrijwilligers, welke rond de verjaardagen van de gemeenteleden, de verjaardagskaarten en toebehoren bij de gemeenteleden bezorgen. 

Contactadressen voor het verjaardagsfonds zijn: voorzitter Justus Boersma, tel. 0511-464655 en secretaresse Henriëtte Schievink 0511-464726 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.