Paasontbijt met concert!

Op 2e Paasdag 22 april  a.s. nodigt de Raad van Kerken u uit voor het jaarlijkse paasontbijt in de Kruiskerk in Burgum. De muziek wordt verzorgd door het blazersensemble ‘Legato’.

Aanvang  9.00 uur. Het ontbijt zal worden afgewisseld met samenzang en enkele meditatieve momenten. Aan het eind van het ontbijt zal ‘Legato’ nog een klein concert geven. We willen elkaar graag ontmoeten, bijpraten en feestelijk de vrije dag beginnen. Ook zijn de kinderen  weer van harte welkom. Om te weten hoeveel personen er deelnemen aan het ontbijt, moet u zich voor dit paasontbijt vooraf aanmelden tot uiterlijk maandag 15 april via e-mail of telefonisch bij:

Joop Altheer                     e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rikke Hooijenga                e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Douwe Posthuma              e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u bij de opgave het aantal volwassenen en kinderen apart vermelden?

Als u na opgave onverwachts verhinderd bent, wilt u zich dan ook weer afmelden bij bovengenoemde adressen. De toegang is gratis. Tijdens het ontbijt wordt een bijdrage gevraagd voor de gemaakte onkosten.