Het is al weer 4 jaar geleden dat we in De Ikker de musical Saul opvoerden. Ongeveer 60 personen deden daaraan mee, voor en achter de schermen. Het was een groot succes, waar we met genoegen op terug kijken.
De afgelopen maanden hebben we een oproep gedaan om deelnemers te werven, zowel acteurs als zangers en instrumentalisten, maar zeker ook manusjes-van-alles voor het werk achter de schermen. Iedereen die wil mag meedoen.
 
De uitvoering is gepland in het weekend van 20 – 22 april 2018 in De Ikker. We denken aan 3 voorstellingen rond die tijd.
De aanmeldingen komen weliswaar binnen, maar er zijn nog net niet genoeg koorleden en deelnemers achter de schermen. Het moet mogelijk zijn in een dorp als Burgum met zoveel inwoners de uitvoering van deze musical te realiseren. Daarom: lijkt het je /u leuk om in de periode van september 2017 tot en met april 2018 met deze musical bezig te zijn en samen te werken met bekende en onbekende mensen, die elkaar aanvullen en verrijken, geef je / u dan op.
De laatste mogelijkheid om dit te doen is: Startzondag 2017. Daarna bepalen we of het door kan gaan of niet.
Opgave om mee te doen kan  per mail op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Geef daarbij naam en telefoonnummer  op en welke manier je / u graag wilt bijdragen, bijv. als koorzanger of medewerker achter de schermen. We hopen op voldoende reacties.
 
Jolanda Paans
Henk-Jan de Groot
Evert Rijpma
Dick Rusticus