OPA per april eens per 4 weken!

Zoals eerder al is aangegeven, is het bestaande schema door Omrin gewijzigd. Omrin heeft Wetterwille het voorstel gedaan om eens per 4 weken het oud papier in te zamelen. Omrin kan het aantal kraakwagens hiervoor niet meer leveren en per heden is dit ingegaan.

Ook OPA gaat met dit voorstel mee, om problemen te voorkomen gaat OPA ook eens per 4 weken inzamelen. Noteer alvast de volgende data:

zaterdag 16 november en 14 december 2019.

Bent u vergeten het samengebonden papier zaterdagmorgen op de verzamel-plek van de huisvuilcontainers te plaatsen, dan kunt u iedere dag het papier kwijt op de Loswal. Daar staan 2 containers, waarvan 1 los, waar u zelf het papier in kunt doen.

Fantastisch dat bijna iedereen het papier samengebonden of verpakt aanlevert. Graag er een pakketje van maken, geen losse lege dozen, maar gewoon platdrukken en in één pakket aanleveren. Afgelopen februari (storm) hebben we enorm veel werk gehad om het losse en wegwaaiende papier tussen de bomen en struiken weg te vissen! Voorwaar geen leuke bezigheid, zeker niet met kwaaie booteigenaren in de buurt. Mogen wij op uw medewerking rekenen? Alvast bedankt!                                                  

PS.  Noteer de OPA-dagen op uw kalender!